Homburg is een merk van
Homburg

VÄDERSTAD reis

Ieder jaar reist Homburg Holland met circa 30 deelnemers af naar de hoofdvestiging van Väderstad in Zweden. We vliegen vanaf Amsterdam of vanaf Düsseldorf, waarna een bus klaar staat om ons naar de fabriek te brengen. De reis duurt 3 dagen en kent verschillende onderdelen.

Op de 1e reisdag komen we 's avonds aan bij het hotel en genieten daar van een welkomstdiner.
De tweede dag staat in het teken van Väderstad Tour day met o.a. een bezoek en rondleiding op de fabriek van Väderstad, bezoek aan een akkerbouwer, bijwonen van demonstraties en presentaties van de verschillende machines.
's Avonds staat er uiteraard weer een diner gepland.
De laatste dag wordt er nog iets 'speciaals' gedaan; het zij een extra bedrijfsbezoek of nog een bezoek aan de slijtagedelen testlocatie. In de middag vangt dan de terugvlucht aan waardoor men 's avonds weer landt in Dusseldorf of Amsterdam.

Wilt u een keer mee? Dit jaar gaan we van 18 tot en met 20 juni 2018 naar Väderstad!
U bent van harte welkom! Naast geinteresseerde potentiele klanten gaan uiteraard onze HOMBURG HOLLAND productspecialisten mee als host. Belt u voor meer informatie naar telnr. 058 257 15 55.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!