Homburg is een merk van
Homburg

Jack Thibaudier nieuwe directeur-eigenaar Homburg Holland

Per 1 september 2017 volgt Jack Thibaudier Johannes de Boer op als directeur-eigenaar van Homburg Holland. Daarmee komt een einde aan een periode van 30 jaar, waarin De Boer de scepter zwaaide bij Homburg. Thibaudier vervolgt de lijn die door De Boer bij Homburg is ingezet, waarbij kennis de basis vormt van rendement voor de klant.

Johannes de Boer kwam in 1987 als opvolger van de heer Homburg in dienst bij Homburg Holland.
In de afgelopen decennia heeft De Boer de ontwikkeling geïnitieerd van twee naar vier typen draincleaners. Onder zijn leiding breidde de export significant uit tot 35 procent van de omzet.
Naast HARDI veldspuiten werden de importeurschappen van Väderstad grondbewerkings- en zaaimachines en Ag Leader precision technology toegevoegd. Nu is het tijd voor een welverdiend pensioen, nadat De Boer met Jack Thibaudier de juiste overnamekandidaat tegenkwam.

Jack Thibaudier (49 jr.) studeerde werktuigbouwkunde en international business en is een ervaren directeur/bestuurder en een gedreven ondernemer met focus op techniek, commercie en organisatie. Jack is geboren en getogen op het Friese platteland. Thibaudier: ‘Ik ben een betrokken en eigenzinnige ondernemer die verantwoordelijkheid neemt. Mijn doel is altijd om mensen en dus ook de Homburg organisatie en haar klanten te laten groeien. De ambities van Homburg sluiten naadloos aan bij mijn eigen ambities. Homburg is een prachtig bedrijf met een prima imago en kenmerkt zich door enthousiaste en deskundige medewerkers. Kennisoverdracht vormt de sleutel voor succes.’

‘Homburg Holland behoort tot de topspelers in de duurzame landbouw. We staan voor precisielandbouw: met behulp van kennis precies doen wat nodig is. Daarnaast willen wij met Homburg Holland wereldwijd bekend blijven staan als een toonaangevende en innovatieve speler op het gebied van draincleaners.’
Na maanden van kennismaken en vruchtbaar overleg is op 1 september a.s. de overnamedatum geagendeerd. De eerste weken zal De Boer aanwezig zijn voor afrondende overdracht, waarna Thibaudier de toekomst van Homburg Holland in Stiens zal voortzetten.

U zult Jack de komende maanden ongetwijfeld ontmoeten op de beurzen, demonstraties en andere bijeenkomsten voor een nadere kennismaking. Graag tot ziens!

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!