Homburg is een merk van
Homburg

AutoSelect: automatisch en veilig wisselen van doppen

Tijdens Agromek 2016 introduceerde HARDI pneumatisch aangestuurde spuitdophouders, waarmee de bestuurder kan beslissen of hij wil wisselen tussen 2 doppen, of beide tegelijkertijd wil gebruiken.
Op de kopakker of in gevoelige bufferzones kunt u bijvoorbeeld één driftreducerende dop gebruiken, en voor de rest van het veld een ”normale” spleetdop of LowDrift dop. Bovendien kunt u inspelen op plotselinge veranderingen in de weersomstandigheden en tijdens het spuiten voor andere doppen kiezen.

U hebt de mogelijkheid om te schakelen tussen vier functies:
1. Spuiten met dop A
2. Spuiten met dop B
3. Spuiten met dop A en dop B
4. Automatische modus – in deze modus kan AutoSelect werken met voorgeprogrammeerde drukinstelllingen of werksnelheden.

Uitstekend bij snelheidsveranderingen
Als spuiten met grote verschillen in snelheid moet plaatsvinden, kan AutoSelect automatisch
en ogenblikkelijk schakelen tussen twee dopafmetingen. Dit houdt in dat het werk van een dop bij hogere snelheden kan worden overgenomen door een grotere dop. Dit resulteert in een betere kwaliteit spuitdruppels en tevens een betere toediening.

Dosering wijzigen tijdens spuitklus
Als wijziging van de dosis in het veld nodig is, kan dit door onderweg over te schakelen naar een geschiktere dop – zonder dat dit ten koste gaat van de spuitkwaliteit. U hebt de mogelijkheid om 9 of 13 secties te gebruiken, en maximaal 8 doppen per sectie.
AutoSelect werkt met luchtdruk – als uw tractor is voorzien van een luchtremsysteem bent u al voorzien van een luchtbron. Als dat niet het geval is, is een luchtcompressor verkrijgbaar als optie.

Downloaden flyer AutoSelect

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!