Homburg is een merk van
Homburg

Ag Leader viert 25 jarig jubileum!

Ag Leader, is absoluut DE pionier op het gebied van precisielandbouw en is in 1992 opgericht door boerenzoon en huidig directeur eigenaar Al Myers. Myers had in de jaren daarvoor thuis in zijn garage de eerste succesvolle opbrengstmetingen voor maaidorsers gebouwd. Ondertussen heeft Ag Leader het meest complete gamma aan producten op het gebied van Precision Farming die het hele jaar door toepasbaar zijn. De producten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en uitzonderlijke gebruiksgemak. Ze voeren waardevolle taken en functies uit die andere producten niet bieden.

In Nederland is Homburg Holland sinds april 2016 importeur van Ag Leader. Het 25 jarig jubileum zal niet ongemerkt voorbij gaan, Ag Leader brengt dit onder de aandacht op de Agritechnica. In de Benelux is er een unieke actie op het gebied van SMS teeltregistratie en management software (net als de andere producten universeel en dus geschikt voor alle merken).

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!