Homburg is een merk van
Homburg

TWIN dag

Homburg Holland organiseert landelijk 1 x per 3 jaar een speciale bijeenkomst voor TWIN gebruikers. Kennisdeling vindt Homburg Holland erg belangrijk; zowel van medewerkers, als de kennis van importeur naar dealers en eindgebruikers. Op de TWIN dag komen eindgebruikers met een HARDI TWIN FORCE of TWIN STREAM bijeen om van elkaar te leren en elkaar te inspiriren.

Op 25 mei 2018 vond de 3e TWIN dag plaats. Tijdens deze dag gaf Dhr. Rob Wessels, Head R&D van Bakker Barendrecht, een presentatie over het inkoopbeleid groente en fruit voor Albert Heijn. Daarna gingen de deelnemers (verdeeld aan de hand van de teelten) met elkaar in gesprek over luchtondersteuning, besparingen, durf en toekomst.

Enkele punten waren onder andere:

- Wat is de beste afstelling van de hoek/luchthoeveelheid bij verschillende bespuitingen?
- Moet ik de dosering aanpassen wanneer ik minder water ga gebruiken?
- Welke doppen ga ik gebruiken, zodat ik perfect spuitresultaat heb en mij tevens houd aan de wet?
- De rol van de teeltadviseur, de gevolgen van drukregistratie en de besparingsmogelijkheden door een lage variatiecoëfficiënt.

Na afloop waren de reacties allemaal positief en enthousiast. Bij sommige ervaren TWIN gebruikers werden de ogen weer geopend, bij andere deelnemers werd de kennis dusdanig vergroot dat zij niet wachten konden om thuis het geleerde in de praktijk te testen!

Informeren, inspireren, motiveren......van elkaar voor elkaar.

Lees HIER het verslag van journalist Arend Jan Blomsma - Trekkerweb magazine. Hij was bij de TWIN dag in 2018.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!