Homburg is een merk van
Homburg

Homburg Academy

Homburg Holland vindt het delen van kennis enorm belangrijk; of het nu gaat om medewerkers van Homburg onderling, kennis van de importeur of de kennis richting dealers en eindgebruikers. Een goed spuitresultaat wordt immers behaald dankzij kennis en ervaring. Met het continu verbeteren van spuittechnieken is een periodieke training geen overbodige luxe. Homburg Holland is volledig uitgerust om de betrokken partijen alle kneepjes van het vak te leren, zodat zij in alle omstandigheden verantwoord te werk gaan.

De afgelopen jaren heeft de Homburg Academy vorm gekregen door verschillende cursussen. Hieronder staat meer informatie:

- Technische monteurscursus
- Spuitcomputercursus voor eindgebruikers
- Servicemonteurs als ambassadeur van Homburg Holland
- HARDI cursussen voor Hardi monteurs
- Verkoopcursussen voor vertegenwoordigers van dealers Homburg Holland

Deze scholing wordt gratis aangeboden. Klanten van Homburg Holland worden dus niet 'in het diepe gegooid', maar kunnen ten alle tijde een beroep doen op de aangeboden opleidingen of cursusdagen. Tevens is het gratis servicenummer ook 24/7 bereikbaar.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!