Verkooptrainingen
Onze dealers trainen wij jaarlijks met de laatste kennis over Hardi, wet- en regelgeving spuittechniek, de nieuwste ontwikkelingen en aanpassingen in machines. Dit doen wij natuurlijk ook voor onze Väderstaddealers en Ag Leader dealers.
Training voor servicemonteurs
De servicemonteurs van de dealers zijn voor ons zeer waardevol. Klanten zoals u bellen altijd eerst met hun dealer om hun vragen beantwoord te krijgen. Daarom is het zeer belangrijk onze dealers goed voor te lichten.
Training voor eindgebruikers
Akkerbouwers en loonwerkers met veel spuitwerkzaamheden kennen vaak alle ins- en outs. De laatste tijd is er echter veel in de media over de wet- en regelgeving ten aanzien van driftreductie, drukregistratie en de komende richtlijnen.
Begeleiding aan de keukentafel
Uiteraard is advies in de oriënteringsfase voor een nieuwe machine belangrijk. Echter, na aanschaf blijft contact belangrijk.
Homburg lezingen
Op jaarbasis is Homburg Holland aanwezig op verschillende open dagen van dealers, instanties, proefboerderijen, Spuitlicentiebijeenkomsten en andere activiteiten.
Demonstraties, open dagen en beurzen
Demonstreren van bijvoorbeeld de Tempo precisiezaaimachine van Vaderstad of het organiseren van een TWIN tour langs dealers; graag komen wij bij de mensen thuis.

Nachrichten und Kalender

Nehmen Sie Kontakt mit unseren Händlern auf

Frage stellen

Haben Sie eine Frage? Geben Sie es hier ein.
The Terms & Conditions of Homburg Holland.